PALVELUT & HINNASTO

Hinnat sisältävät alv 24%.

Koiran pesu / pohjavillanpoistopesu alkaen 45€ (sis. kynsien leikkaus)

Pesu poistaa turkista ja ihosta siihen kertyneen lian ehkäisten iho-ongelmien syntymistä ja helpottaen turkinhoitoa. Sopii erinomaisesti karvanlähtöaikaan irtokarvan poistamiseksi.

Käytän laadukkaita Chris Christensen-, #1 All Systems- ja Groom Professional- sarjojen pesuaineita.
Hintaan vaikuttaa koiran koko ja turkinlaatu. Pesun yhteydessä voidaan tehdä myös pienet siistimiset, esim. tassukarvojen lyhennys.

Trimmaus alkaen 40€ / 60€ (sis. pesu ja kynsien leikkaus)
Lyhyeksi ajelu: runkoturkki, pää, jalat ja häntä ajellaan lyhyeen mittaan. Halutessa päähän ja häntään voidaan jättää hieman muotoilua.
Lyhyeksi muotoilu: turkkiin jätetään enemmän pituutta kuin ajelussa. Pään, jalkojen ja hännän karvoja muotoillaan haluttuun malliin.

Trimmaus suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Turkin kunto vaikuttaa aina lopputulokseen: paras lopputulos saadaan, kun koira tulee trimmaukseen harjattuna ja takuttomana. Aikaa varatessa kerro rohkeasti koiran turkin kunnosta!

Nypintä alkaen 50€ (sis. pesu ja kynsien leikkaus)

Karkeakarvaisilla roduilla ei ole varsinaista karvanlähtöaikaa, vaan näiden turkkien rodunomainen hoitotapa on nyppiä irtoava peitinkarva pois. Oikeaan aikaan suoritettu nyppiminen ei vahingoita koiraa, vaan edistää uuden rodunomaisen karvan kasvua.

Nypinnän kesto vaihtelee rodun, turkinlaadun ja nypintävälin mukaan. Nypinnän yhteydessä koira pestään, kynnet leikataan ja tassut siistitään.

Näyttelytrimmaukset

Tietyt rodut vaativat säännöllistä turkinhoitoa ja huolellista muotoilua menestyäkseen näyttelyissä. Näyttelyyn aiotun koiran turkinhoito tulee suunnitella hyvissä ajoin etukäteen parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tällä hetkellä teen näyttelytrimmauksia ainoastaan kääpiösnautsereille (keskikokoiset snautserit ja suursnautserit tapauskohtaisesti) ja karkeakarvaisille mäyräkoirille.
Joillekin roduille teen näyttelysiistimisiä (rodunomainen perussiistiminen, jolla koiran voi viedä kehään). Rotuina mm. kk. italianajokoira, kk. saksanseisoja, kultainennoutaja. Näyttelysiistimisiä teen tapauskohtaisesti osaamiseni rajoissa.

Näyttelytrimmauksen hinta sovitaan tapauskohtaisesti. Näyttelytrimmaukseen kuuluu aina pesu ja kynnenleikkuu, tarvittaessa myös omistajan opastus näyttelyä edeltäviin hoitotoimiin (kääpiösnautserit).

Koiran parhaita puolia korostavat pienet siistimiset sopivat mille tahansa rodulle. Kyseessä voi olla esimerkiksi tassukarvojen siistiminen, pään karvojen lyhentäminen tai maha- ja housukarvojen muotoilu. Siistimisen voi yhdistää pesuun, tai koiran voi tuoda siistittäväksi, kunhan turkissa ei ole saksia ja koneenteriä kuluttavaa likaa ja hiekkaa.

Kynsien leikkaus 10€

Kaikkien koirien kynnet kaipaavat säännöllistä lyhentämistä. Lyhyinä pidetyt kynnet edesauttavat koiran normaalia ja tervettä liikkumista.

Kotikäynnit alkaen 40€/h + kilometrikorvaus

Teen kotikäyntejä Kolarin kunnan alueella, tarvittaessa pidemmälläkin. Ajoittain pystyn tekemään kotikäyntejä myös Tornion ja Kemin alueella.

Kotikäynteihin kuuluu sovitusti koiran pesu ja kuivaus, trimmaus, kynsien leikkuu ja korvakarvojen nypintä.

Kilometrikorvaus
- Sieppijärvi (kylän alue) 5€/käynti
- Kolarin kirkonkylä 10e/käynti
- Pellon kirkonkylä 15e/käynti
- Muut alueet 0,43e/km

Peruuttamattomat ajat 30€
Peruutusmaksu veloitetaan, mikäli koira ei pääse trimmaukseen ja varattua aikaa ei peruta/siirretä viim. edeltävänä päivänä klo 17 mennessä.

Trimmauspalvelu RohkiSoma, Sieppijärvi