Palvelut

Hinnasto

Trimmaamossa on käytössä tuntiveloitus (50€/h, sis. alv 24%). Hinta määräytyy käytetyn ajan perusteella, tähän vaikuttaa aina koiran turkin kunto/laatu ja koiran käyttäytyminen trimmaustilanteessa. Takuttoman, trimmaukseen tottuneen koiran hinta on edullisempi kuin takkuisen ja käsittelyyn tottumattoman koiran, koska jälkimmäisen koiran trimmaamiseen on varattava enemmän aikaa.

Maksutavat

Maksutavaksi käy tällä hetkellä käteinen tai sähköpostilasku.

Palvelut

Hinta 10€

Kaikkien koirien kynnet kaipaavat säännöllistä lyhentämistä. Lyhyinä pidetyt kynnet edesauttavat koiran normaalia ja tervettä liikkumista.

Voit tuoda koirasi pelkästään kynsien leikkaukseen.

Hinta alkaen 25€

Koiran parhaita puolia korostavat pienet siistimiset sopivat mille tahansa rodulle. Kyseessä voi olla esimerkiksi tassukarvojen siistiminen, pään karvojen lyhentäminen tai maha- ja housukarvojen muotoilu. Siistimisen voi yhdistää pesuun, tai koiran voi tuoda siistittäväksi, kunhan turkissa ei ole saksia ja koneenteriä kuluttavaa likaa ja hiekkaa.

Hinta alkaen 55€
sis. kynsien leikkaus ja pieni siistiminen
Pohjavillapesut aikaveloitus +10€ siivousmaksu

Pesu poistaa turkista ja ihosta siihen kertyneen lian ehkäisten iho-ongelmien syntymistä ja helpottaen turkinhoitoa. Sopii erinomaisesti karvanlähtöaikaan irtokarvan poistamiseksi.

Pesun yhteydessä voidaan tehdä myös pienet siistimiset, esim. tassukarvojen muotoilu.

Hinta alkaen 65€
sis. pesu ja kynsien leikkaus

Lyhyeksi ajelu: runkoturkki, pää, jalat ja häntä ajellaan lyhyeen mittaan. Halutessa päähän ja häntään voidaan jättää hieman muotoilua.
Lyhyeksi muotoilu: turkkiin jätetään enemmän pituutta kuin ajelussa. Pään, jalkojen ja hännän karvoja muotoillaan haluttuun malliin.

Trimmaus suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Turkin kunto vaikuttaa aina lopputulokseen: paras lopputulos saadaan, kun koira tulee trimmaukseen harjattuna ja takuttomana. Aikaa varatessa kerro rohkeasti koiran turkin kunnosta!

Hinta alkaen 65€
sis. pesu (pienet koirat, isot pyynnöstä) ja kynsien leikkaus

Karkeakarvaisilla roduilla ei ole varsinaista karvanlähtöaikaa, vaan näiden turkkien rodunomainen hoitotapa on nyppiä irtoava peitinkarva pois. Oikeaan aikaan suoritettu nyppiminen ei vahingoita koiraa, vaan edistää uuden rodunomaisen karvan kasvua.

Nyppiessä suosin turkin kerrostamista. Runsasturkkisilla koirilla nypintäväli on 2- max 3kk.

Hinta sovitaan tapauskohtaisesti

Tietyt rodut vaativat säännöllistä turkinhoitoa ja huolellista muotoilua menestyäkseen näyttelyissä. Näyttelyyn aiotun koiran turkinhoito tulee suunnitella etukäteen parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tällä hetkellä teen näyttelytrimmauksia kääpiösnautsereille (keskikokoiset snautserit ja suursnautserit tapauskohtaisesti) ja karkeakarvaisille mäyräkoirille.
Joillekin roduille teen näyttelysiistimisiä (rodunomainen perussiistiminen). Rotuina mm. kk. italianajokoira, kk. saksanseisoja, kultainennoutaja.

Takkuuntuneen turkin alasajo
Mikäli koiran turkki on pahasti takkuuntunut ja sitä joudutaan käsittelemään ennen pesua (likaisena) hinnoittelu tapahtuu aikaveloituksen mukaisesti ja hintaan lisätään teränhoitomaksu +10€.

Pentutrimmaukset
Alle 6kk ikäiset pennut trimmaushinnaston mukaisesti -10% alennuksella

Perhealennus
Saman talouden 3+ koiraa saman päivän aikana -10% loppusummasta

Ajan peruutukset / peruuttamattomat ajat
Ajanvarauksen peruutus tehtävä viimeistään edeltävänä päivänä klo 17 mennessä. Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitetan 50% varatun palvelun hinnasta